78153

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Jan.Jindra --- 25. 9. 2003
Re: Vaření vosku

Pro ořezávání spodku voskového koláče se mi dlouhodobě osvědčilo použití širokého dláta, jde to lépe a snadněji než nožem. Zakrytí vosku v nádobě je důležité pro to, aby se koláč neroztrh při chladnutí, ne že by to nějak vadilo, ale jse s tím pak horší manipulace.
Honza

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 4097


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Olda Vancata --- 25. 9. 2003
Re: Vaření vosku

> Pro ořezávání spodku voskového koláče se mi dlouhodobě osvědčilo
> použití širokého dláta, jde to lépe a snadněji než nožem. Zakrytí
> vosku v nádobě je důležité pro to, aby se koláč neroztrh při
> chladnutí, ne že by to nějak vadilo, ale jse s tím pak horší
> manipulace.

Nejuspornejsi a nejmin namahavy je pouzivani hobliku na sejra

\vov


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 4099


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu